Neotherm MiniHeat

Gulvvarme med lav byggehøjde

 

Neotherm MiniHeat gulvvarme, er varmemåtter med 8 mm gulvvarmerør, bundet fast på et tyndt net, der er lige til at rulle ud på gulvet. Slangerne tilsluttes det eksisterende centralvarmesystem med en returventil eller reguleringsunit.


Neotherm MiniHeat er til renoveringsopgaver og til rum med begrænset indbygningshøjde. Den lave indbygningshøjde på ca. 2 cm - inkl. klinker - gør det muligt at lægge Neotherm MiniHeat i stort set alle rum. Desuden er det velegnet ved installation af gulvvarme på eksis¬terende gulve, hvor der skal tages hensyn, til højden fra gulvet til dørtrin.


Neotherm MiniHeat fås i to størrelser måtter, til henholdsvis 2,5 m2 og 5 m2. Måtter og varmeslanger kan afkortes hvis det er nødvendigt.
Gulvkredsene er fra fabrikken monteret med ”omvendt retur” på nettet, således en ensartet varmefordeling opnås. Med Neotherm Push-in koblinger er det særledes let at tilslutte Neotherm MiniHeat til det eksisterende varmeanlæg.


Måtterne fikseres med en fleksibel multiklæber og afsluttes med et dækkende og flydende, fleksibel gulvspartelmasse i et 8-13 mm tykt lag, afhængig af hvilket overgulv der anvendes.

Dermed er det også muligt at anvende gulvvarmesystemet med overgulve af træ- og vinyl.

 

► Reguleringsboks til MiniHeat

 

 

Konstruktionsprincip

1. Eksisterende gulv

2. Primer

3. Neotherm MiniHeat måtte

4. Flyde spartel

5. Fleksibel klæber

6. Overgulv 

 

Download produktinformation

     
     
     
     

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret pÃ¥ Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.