Til hospitalsmiljøer

Det perfekte valg i forbindelse med af nye hospitaler, renovering eller opdatering af nuværrende hospitaler. Ingen anden type køling kan tilbyde samme grad af fleksibilitet og sundt indeklima.

 

På hospitaler stilles der meget høje krav til patiententens velbefindende og især i hospitalsmiljøer er det meget vigtigt at patienter ikke bliver påvirket af de gener som et almindeligt traditionelt airconditionsystem er karakteriseret af; luftstrømme med støv og bakterier samt store temperatursvingninger. 


Patientstuer, korridorer, opholdsarealer og receptioner er bare nogle af de områder på hospitaler der er offentligt tilgængelige og hvor bakteriespredning bør forebygges ved at reducere unødig luftcirkulation samt minimere temperatursvingninger og derved opnå et behageligt og sundt indeklima for både patienter, hospitalsansatte og besøgende.

    

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret pÃ¥ Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.