Neotherm Universalstativ - skræddersyet til dit behov

 

 

Neotherm Universalstativ er en præfabrikeret enhed til dig som gerne vil have en nemmere hverdag. Neotherm Universalstativ er en præfabrikeret enhed som vi producerer efter dine ønsker og behov. Lige meget hvordan du ønsker dit universalstativ konfigureret, så anvender vi velkendte kvalitetsprodukter fra vores brede program af kvalitetsprodukter. 

 

   

Anvendelsesmuligheder

Med Neotherm Universalstativ får du en enkel kobling af vand- og varmerør i, som du kan tilslutte til alle typer varmekilder.

 

 

 

Den kompakte løsning sikrer at Neotherm Universalstativ i de fleste tilfælde kan monteres i et 60 cm skab. Den enkle montering og installationer er, ud over at være tidsbesparende, også din sikkerhed for et perfekt og ensartet resultat hver gang. 

 

  • Enkel og hurtig montering
  • Komplet og ensartet installation
  • Kompakt opbygning
  • Fleksibel og skræddersyet løsning 
   

Udformning

 
 
I de fleste tilfælde kan Neotherm Universalstativ leveres individuelt tilpasset det enkelte anlæg og udformet så det passer i et 60 cm skab. Neotherm Universalstativ kan opstilles i byggefasen med jordspyd eller murbeslag. Når bygningen er lukket og sikret, kan styring, pumpeshunt, fjernvarmeunit eller gaskedel enkelt eftermonteres.  
     

Tilbehør

   
Neotherm Universalstativ kan skræddersyes efter dit ønske og kan på bestilling leveres med Neotherm gulvvarmestyring og pumpeshunt. Vandsiden kan leveres med sikkerhedsaggregat. Neotherm Flexslanger for kobling af gaskedel eller fjernvarmeunit kan medleveres.    
     

Servicevenlig

   
Gennemtænkt rørføring og individuel placering af fordelerrør samt enkel samling med omløbere gør det nemt at servicere Neotherm Universalstativ.    

 

Download produktinformation 

   

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret pÃ¥ Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.