Luvata Varmeventilator

 

Stor effekt, lille investering

Sammenlignet med andre varmesystemer er investerings-omkostningerne meget lave med varmeventilatorer.Med en varmeventilator får du masser af effekt for pengene.

Som permanent opvarmning af et lokale er varmeventilatorer ofte det billigst alternativ. De giver meget høj effekt per investeret krone og så er de samtidig lette at installere


Kompakt og robust

Varmeventilatorer er kompakte og har lav vægt. De er samtidig meget robuste og tåler diverse installationsforhold. Rustfri version er også til aggressive miljøer.
 

Meget lydløse

Med en varmeventilator får du en meget stille varmeventilator. Det får du som meget glæde af. 
 

Varme og ventilation

Ved hjælp af blandingsdel (tilbehør) kan man blande udeluft med indeluft. På denne måde opretholdes økonomisk opvarmnings- og ventilations- løsning med god varmekomfort. 
 

Omfattende automatikprogram

Køber du en varmeventilator får du samtidig tilgang til et stort udvalg af automatik og ventiler, så du altid får en optimal styring og regulering af dine varmeventilatorer.

 

     

Egenskaber

   
  • 4 Størrelser - fra 4 KW til 70 KW
  • Stort tilbehørsprogram
  • Leveres standard hvidlakeret - også rustfri
  • Motor 1-faset 220V eller 3-faset 400V
  • Opfylder EU's krav 91/368/EEC.
   
     
     

 Produktoversigt

Download produktinformation

 

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret pÃ¥ Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.