Neotherm MIDI Rør - Til varme og sanitet  

 

Tåler vedvarende belastning 10 bar 95° C
Neotherm MIDI løser flere opgaver, fordi røret leveres i to typer, med vedvarende belastninger på hhv.6 bar/70°C og 10 bar/95°C. Sidstnævnte er ofte anvendt i områder med direkte fjernvarme, p.gr.a. sin høje vedvarende belastning.


Stærkere og mere smidigt rør
Et stærkere rør og et endnu mere smidigt rør at lægge ned. Selv på en kold vinterdag med minusgrader, er Neotherm MIDI et af markedets mest smidige og fleksible gulvvarmerør, samtidig med at det overholder kravene til levetid.


Større sikkerhed for montøren
For montøren er et Neotherm MIDI gulvvarmerør hurtigere at lægge fordi røret sjældent “klapper sammen” når man vender med røret under nedlægningen. Derved opnår man at tryktabet overholdes således at huset kan indreguleres korrekt.


Større sikkerhed
Er iltbarrieren ikke beskyttet, kan den tage skade og efter års brug kan gulvvarmerøret blive utæt. Neotherm MIDI gulvvarmerør er opbygget med 5 lag, hvor iltbarrieren er godt beskyttet i det midterste lag, modsat et traditionelt 3-lags PE-X-rør med iltbarrieren yderst. Derved giver Neotherm MIDI gulvvarmerør den højeste sikkerhed mod utilsigtede
påvirkninger under transport eller på byggepladsen.
 

Testet kvalitet
Neotherm MIDI gulvvarmerørs lange leve tid er testet og dokumenteret hos det uvildige testinstitut Bodycote i Tyskland og opfylder alle de forskellige normer for 50 års levetid på gulvvarmerør.
Dokumentation forefindes for rørdimensioner i størrelserne 8, 12, 16, 20 mm.

 

       
 
 
 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret pÃ¥ Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.